Vilkår for bruk

Vilkårene gjelder for

Brukere og kunder av www.stinevelsvik.no og butikk.stinevelsvik.no

Denne siden forklarer salgsvilkår og vilkår for bruk av varer og tjenester som tilbys på stinevelsvik.no og butikk.stinevelsvik.no og personer tilknyttet denne virksomheten. I det følgende også omtalt som “vi, oss, vårt, våre og bedriften”

Bedriften driftet av Stine Mari Velsvik gjennom foretaket Soge Media org.nr 923465944. ADRESSE: Nordahl Rolfsens vei 9, 5084 Bergen, E-POST: post@stinevelsvik.no MOBIL 99766777 Heretter omtalt som «selskapet, oss, vi»

Når du bruker denne nettsiden, laster ned gratis innhold eller kjøper varer og tjenester fra oss er du omfattet av denne avtalen. Ved å bruke eller besøke våre tjenester og tilbud bekrefter du å ha lest og godtatt våre bruksvilkår og personvernerklæring Du godtar også å bli holdt ansvarlig dersom du bryter denne avtalen. Dersom du ikke er enig i vilkårene bør du ikke bruke siden, laste ned innhold eller kjøpe noe fra oss. 

Informasjon om personvern finner du her.

Din bruk og våre vilkår

Ved å bruke våre tjenester garanterer du at du er over 18 år, eller har samtykke fra verge til å kjøpe og bruke våre tjenester. 

Vi har rett til å endre vilkårene for bruk ved behov. 

Vi kan endre avtalevilkårene dersom vi oppdager feil eller mangler, ved prisendringer, endring i tjenester og varer som vi tilbyr, lovendringer osv. 

Dersom disse endringene direkte påvirker deg i etterkant av inngått avtale, vil du bli gjort oppmerksom på det, gjennom e-post. 

Du har plikt til å sette deg inn i endringer og til enhver tid gjeldende vilkår. Ved at du fortsetter å bruke våre tjenester samtykker du til de gjeldende vilkår. 

Din bruk og tilgang til oss og våre tjenester

Innholdet, tjenestene og varene vi tilbyr er ment som generell inspirasjon, enkel veiledning og underholdning. Vi bruker til enhver tid gode kilder, rådfører oss med relevante fagfolk, og etterstreber åpenhet, etterretteligheten og kvalitet. Våre tjenester er ingen fasit, de gir ikke nødvendigvis et helhetlig bilde, og skal ikke brukes til annet enn inspirasjon. 

Vi tar ikke ansvar for sikkerheten din når du benytter deg av våre tjenester eller varer, uansett om de er gratis eller betalt for. 

Du er selv ansvarlig for å sørge for adekvat faglig hjelp for konkrete situasjoner og konkrete problemstillinger. 

Flere av våre tjenester opplyser at du er selv ansvarlig for å oppsøke fagfolk for hjelp og veileding for konkrete problemstillinger. Vi har ikke ansvar for din sikkerhet. Ved at du bruker vår tjenester forstår du at ansvaret ligger hos deg. 

Våre tjenester garanterer deg ikke suksess, fordi dette vil også avhenge av faktorer utenfor vår kontroll; som din innsats, variasjoner i marked osv. Derfor kan vi ikke garantere at du får samme resultat som andre brukere av tilsvarende produkt. Men vi garanterer at den sørvisen og varene og tjenestene du tilbys er av god kvalitet og at vi holder det vi lover.

Åndsverk og straffeansvar

Du samtykker også til ikke å bruke våre tjenester eller kunnskap du får her til å bryte norsk lov på noen måte, påføre andre skade eller utnytte noen. 

Kurs og innhold laget av oss er tilgjengelig for deg innenfor den tidsrammen som ble opplyst om da du kjøpte varen eller tjenesten. Vi kan, uten forvarsel eller forbehold gjøre vedlikehold og utbedringer av nettsiden og tjenester. Dette vil kunne føre til ulemper for deg, for eksempel i form av at nettsiden er tilgjengelig i avgrenset tidsrom. 

For å få tilgang til enkelte av våre produkt og tjenester vil du måtte opprette en brukerkonto. Du må opprette brukernavn, passord og annen nødvendig informasjon. Du må holde informasjonen din oppdatert til enhver tid. Du må holde din innloggingsinformasjon konfidensiell og beskyttet. Du må varsle oss snarest mulig dersom slik informasjon er på avveie. Vi har ikke ansvar for dine tap eller andre ulemper påført deg på grunn av at informasjon har kommet på avveie som følge av forhold du er ansvarlig for. Du kan ikke selge eller gi videre din tilgang til betalt innhold hos oss. 

Se forøvrig personvernerklæringen for informasjon om hvordan vi ivaretar dine personopplysninger på en trygg måte. 

Alt innhold fra oss er beskyttet av åndsverksloven. Det gjelder alt du finner på nettsiden, gratis innhold du har fått tilsendt, kurs, e-post og annet.

Du kan ikke dele innholdet videre med noen, gi andre tilgang til innholdet, selge det videre, kopiere det, modifisere eller utnytte det på annen måte uten særskilt skriftlig avtale med oss. Brudd på åndsverksloven kan medføre straffeansvar, bøter eller fengsel. Dette gjelder også gratis innhold i enhver form. Brudd på dette vil uansett føre til utestengelse fra oss. 

Dersom du har spørsmål, klager eller annet er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi vil alltid forsøke å komme frem til en god løsning. Du når oss på kundeservice(alfakrøll)stinevelsvik.no

Andre klageorganer man kan bruke, dersom det ikke er mulig å komme til løsning direkte mellom partene er Forbrukerrådet

Du kan klage gjennom klageskjema til Forbrukerrådet. Før saken kan sendes dit, må du først ha forsøkt å løse saken gjennom en skriftlig klage til oss. Forbrukerrådets roller er å mekle .

Merkenavnet Stine Velsvik er også beskyttet, og du kan ikke uten skriftlig samtykke bruke dette i noen sammenheng. 

Ansvar for brukervennlighet: 

Vi har plikt til å levere varer og tjenestene til avtalt tid. Dersom varen eller tjeneste ikke kan leveres som avtalt kan du kreve beløpet du betalte for varen eller tjenesten tilbakebetalt ihh til forbrukerkjøpsloven. 

Du har plikt til å melde fra om feil eller mangler når du oppdager dem. 

Feil eller mangler må meldes fra snarest og innen 14 dager fra kjøpstidspunkt. 

Dersom en tjeneste ikke fungerer på grunn av tekniske forhold som er utenfor vår kontroll, har vi ikke ansvar for dette. Vi benytter tredjeparts tjenester til noen deler av leveransen av våre produkter. Vi står ikke ansvarlig for forhold knyttet til dem. Men vi vil gjøre vårt ytterste for å hindre at forhold knyttet til våre leverandører går ut over deg. 

Du har selv ansvar for at dine kommunikasjonsverktøy og løsninger fungerer og er trygge. Dette kan være internett, oppdatert software osv. 

Betaling og angrerett

Ved å kjøpe innhold fra oss bekrefter du at du har lovlig tilgang til konto og kort brukt til betaling. Du bekrefter at du er over 18 år eller har samtykke fra verge eller foresatt. 

Hvilke betalingsløsninger som er mulig å velge vil oppgis ved det enkelte produktet. (Vipps, Visa, Google pay.)  Du betaler når produktet mottas. Det vil ikke være mulig å utsette betalinger til etter kurs er bestått.

Angrerett på kurs er ikke nødvendigvis et krav fra lovens side. Og du har ikke automatisk angrerett på våre online kurs og e- bøker. Dette er blant annet for å beskytte virksomheten vår. Vi kan likevel etter individuell vurdering gi deg angrerett. Dersom du mener produktet du har kjøpt ikke er det du ble forespeilet, ber vi deg ta kontakt. Dette gjelder ikke nedlastbare e-bøker ETTER at du har lastet dem ned. Når en e-bok er lastet ned, opphører angreretten. 

Produktet anses som levert når du har fått tilgang til det. For eksempel når en fil er tilgjengelig for nedlasting, eller et kurs er åpent for bruk.

Dersom vi opplyser om det når du kjøper Online Kurs som leveres i moduler, har du 14 dagers angrerett på, fra den dagen du har tilgang til kursets første modul.

Tjenesten ansees som levert når du har fått tilgang til kurset, eller du har fått en PDF med E-bok for nedlasting. Det vil ikke være bindingstid på våre produkter. Du har tilgang til online kurs i minimum et år, ut fra hva som er opplyst på kjøpstidspunktet, eller så lenge stinevelsvik.no og butikk.stinevelsvik.no eksisterer. E-bok som er nedlastbar har du tilgang til å laste ned i 14 dager fra du har betalt.

Si opp avtale, klage eller angre kjøp: Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten din kontakter du. Kundeservice@stinevelsvik.no. Her kan du også spørre om det du lurer på, si opp avtaler, gi tilbakemelding eller få annen hjelp.

Du kan bruke standardisert angreskjema, som du får tilsendt når du kjøper et produkt hos oss. Skjemaet kan også lastes ned her

Dersom angrerett benyttes, skal du få tilbakebetalt så snart som mulig og innen 14 dager. 

Vi forholder oss til norsk lovverk, se forbrukerkjøpsloven.  Vi har ikke lov til å gi deg dårligere vilkår enn det du har i loven. Vi streber etter at du alltid skal ha de beste vilkårene. Og vi vil alltid strekke oss så langt vi kan for at du skal være fornøyd.

Du har rett til å vite om produktenes viktigste egenskaper, hvem du kjøper fra, totalpris inkludert alle avgifter, hvordan du kan betale, levering og reklamasjon. 

Slikt skal vi opplyse deg om for hvert produkt. Du er alltid velkommen til å ta kontakt med spørsmål eller behov for mer informasjon om et produkt eller en tjeneste. 

Du når vår kundestøtte på e-post: kundeservice(alfakrøll)stinevelsvik.no

nb_NONorwegian
Skroll til toppen