PODCASTen

Historier som forandrer

Podcasten Historier Som Forandrer er for deg som er interessert i historiefortelling, og for deg som går med en drøm om å skrive bok. Her kan du lære fra noen av de beste på sitt felt, gjennom spennende gjester fra hele verden. 

Stine Velsvik er selv forfatter, journalist og historieforteller og hjelper deg som ønsker å skrive non-fiksjon gjennom journalistiske metoder.

Podcasten gir deg konkrete tips, råd og inspirasjon, slik at boken din kan bli mer enn bare en drøm, og historien du har kan nå mennesker som trenger den!

Følg podcasten og hør via
de store plattformene

people, girl, woman-2569404.jpg
Nyeste episode

7 gode tips for å klare å gjennomføre!

Bare et par uker etter at Cappelen Damm hadde sagt ja til å gi ut Stine Velsviks første bok, bestemte hun seg for å legge vekk prosjektet. Helt feil tankesett og elendig strategi var grunnen.

I denne episoden får du nøklene til å unngå å ryke på en smell når du skal gjennomføre et stort prosjekt.

UTVALGTE EPISODER

SLIK BLE EN BESTSELGER TIL!

Møt Ole Sønnichsen! Du får høre om arbeidet han gjorde med å grave frem den helt ville historien om William S. Knudsen. Du kan lære å lete etter detaljer som gjør det mulig å lage scener når du ikke kan dikte, og hvorfor det er verdt å bruke tid på å finne fakta fremfor å skrive historien som en roman. Dersom du drømmer om å skrive en historie som virkelig kan forandre, er dette episoden for deg!

BOK BYGGER MERKEVARE!

Møt gründerne Per og Marita Ryland. I april 2022 gav de ut boken "Rylands Rom". Det var viktig for merkevaren! Antallet følgere på Instagram økte fra ca 7000 til 23000 på kort tid! Mediedekning på grunn av boken, oppdrag og ikke minst masse god respons fra mennesker som har storglede av arbeidet deres, er noen av konsekvensene av boken. I episoden får du mange konkrete tips!

Design uten navn - 1
Å SKRIVE FRA EGET LIV

Lurer du på om det du har å fortelle er viktig, er denne episoden for deg!  Og om du synes det er vanskelig å grave i egne historier er denne episoden for deg!  Mikal Olsen Lerøen forteller på en fantastisk måte hvorfor det er så utrolig viktig å fortelle historier fra virkeligheten. I 2019 gav han ut  boken ⁠"Pappas siste reis". Historien om da han mistet faren sin. Du får alle svarene du trenger på hvorfor non-fiksjons historier er viktige.

Klar for inspirasjon?

Jeg tror historier faktisk kan forandre, og at du ved å følge din drøm om å skrive bok kan være med å gjøre en viktig forskjell for andre.

Det kan hende du tror det er for vanskelig, at du er usikker på om du har tid? Da kan det jo hjelpe å høre hvordan andre har gått frem for å skrive bok. Lær av andres feil og bli inspirert av deres suksess!  

Du er kanskje usikker på hvordan du begynner på en bok? Eller klarer du ikke å fullføre? Podcasten er full av tips fra folk som har gått før deg! Du kan følge andres fotspor og komme lettere frem!  

Slik blir du intervjuet om DIN egen bok:

Når du har skrevet en bok, vil du at flest mulig skal kjøpe og lese den! Medieomtale er en fantastisk måte å nå målgruppen på! 

Det er også en svært effektivt både for å oppnå noe med boken din. Debatt eller forandring, for eksempel. 

Ingen andre kanaler kan måle seg med markedsføring gjennom medieomtale.

Men for å oppnå det du vil, må du vite hva du driver med. 

Jeg lærer deg alt sammen, fordi jeg tror boken din kan bety en forskjell for mange. 

nb_NONorwegian
Skroll til toppen