Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettside er www.stinevelsvik.no og butikk.stinevelsvik.no også referert til som «vi» i denne erklæringen. Den er eid og driftet av Stine Mari Velsvik, gjennom enkeltpersonsforetaket Soge Media. Org.nr: 923465944, kontaktinformasjon: post(krøllalfa)stinevelsvik.no

Personvernerklæringen ble sist oppdatert oktober 2022.

Vi gjør vårt beste for å ta vare på ditt personvern. Blant annet bruker vi SSL på nettsiden, sikkerhetskopiering og tofaktorautentisering for å sikre dataene våre og hindre uvedkommende tilgang. Vi bruker kun anerkjente leverandører av utstyr, og det er kun i strengt nødvendige tilfeller at andre får innsyn.

Dine rettigheter

Dette har du rett til:

  1. Få innsyn i egne opplysninger og be om at eventuelle feil rettes. Du har også rett på en kopi av alle de opplysningene vi behandler om deg.
  2. I enkelte situasjoner kan du be om at vi sletter eller begrenser behandlingen av dine personopplysninger.
  3. Du kan protestere mot at vi behandler dine personopplysninger.
  4. Du kan klage til Datatilsynet på måten vi behandler personopplysninger. Men vi håper du vil gi oss en sjanse til å rette opp på en god måte først.

Dersom du ønsker å benytte deg av dine rettigheter, kan du sende e-post til post(alfakrøll)stinevelsvik.no

www.datatilsynet.no finner du mer informasjon om dine rettigheter rundt personvern.

Hvem sine personopplysninger behandler vi?

Vi behandler personopplysninger om potensielle og eksisterende kunder, og samarbeidspartnere.

Cookies

Informasjonskapsler: Dette brukes for at siden skal fungere optimalt.

www.nettvett.no ser du hvordan du sletter informasjonskapsler, dersom du ønsker det.

Slik samler vi inn personopplysninger

For å levere de tjenestene vi ønsker å tilby deg, trenger vi enkelte personopplysninger fra deg. Det er helt frivillig å oppgi slike opplysninger. Ingen av opplysningene du oppgir på denne nettsiden vil bli leid eller solgt videre. Vi kjøper heller ikke slike opplysninger. Denne siden behandler ikke særlige kategorier personopplysninger og ingen avgjørelser er automatiserte.

Behandling av dine personopplysninger skjer når du

  1. Laster ned gratis innhold fra nettsiden
  2. Tar kontakt via nettisden, e-post, sosiale medier, telefon eller SMS.
  3. Kjøper varer og tjenester

Opplysningene du gir, som for eksempel e-post og navn, blir lagret i ulike systemer. Det kan du få mer informasjon om på forespørsel.

Hvem deler vi dine data med:

Det kan hende vi noen ganger er nødt til å dele personopplysningene dine med parter som:

  • Offentlige myndigheter vi er pliktig å rapportere til
  • Leverandører tjenester. Disse behandler personopplysningene dine på våre vegne. Det er snakk om tjenester til e-post, bokføring, regnskap og fakturering, nyhetsbrev og andre e-post brev, denne siden og nedlasting av gratis innhold,
  • Brukerstøtte for IT-systemer dersom det er behov for det.

En databehandler kan dekke flere av disse tjenestene. Vi forsikrer oss om at de vi deler data med har god sikkerhet, og også forholder seg til kravene i personvernforordningen.

Hvilken rett vi har til å samle inn Data:

Vi har rett til å samle inn strengt nødvendig informasjon med deg for å kunne levere våre tjenester. Det rettslige grunnlaget vårt er

  1. Ditt samtykke
  2. En avtale vi har inngått
  3. En rettslig forpliktelse vi har
  4. En berettiget interesse vi mener at vi har

Detaljer om hvordan vi gjør det:

Nedlasting av gratis innhold, kjøp av varer og tjenester og påmelding nyhetsbrev: Ved å laste ned gratis innhold via www.stinevelsvik.no oppgir du frivillig personopplysninger som navn og e-postadresse. Det samme skjer når du kjøper varer eller tjenester hos oss. Når vi sender ut e-post til deg er det på bakgrunn av at du har meldt deg på en liste, gjerne ved å laste ned gratis PDF, eller annet innhold, eller meldt deg på nyhetsbrev. Tjenesten vi benytter til å sende ut e-poster analyserer om du åpner, klikker på lenker osv i e-posten. Når du blir abonnent behandler vi personopplysninger som kontaktinformasjon og IP-adresse. Vi bruker Stripe, faktura, google pay og Vipps til betaling. Dette er sikre betalingsløsninger. Du bør ikke laste ned, kjøpe noe eller melde deg på noe på denne siden hvis du ikke vil at aktiviteten din skal registreres.

Vi gjør dette for å kunne levere relevante tjenester og yte god service til kunder. Dette har vi rettslig grunnlag for gjennom samtykke. Det gjelder også for aktivitetsanalyse. Vi lagrer data om deg så lenge du samtykker. Du trekker ditt samtykke ved å melde deg av (i e-postene du mottar). Da slettes dine personopplysninger ved neste GDPR – revisjon, eller når du ber om at de skal slettes.

Når du tar kontakt med oss: Dersom du tar kontakt med oss, vil vi måtte behandle dine personopplysninger. Hvilke opplysninger det er snakk om, kommer an på hvordan du tar kontakt. Det kan være alt fra ditt navn og telefonnummer, til din IP-adresse og andre opplysninger du velger å sende til oss.

Formålet med å behandle dine personopplysninger her er for å kunne hjelpe deg med det du lurer på, og for historikk eller dokumentasjon. Det rettslige grunnlaget vi har for å kunne behandle dine opplysninger er i disse tilfellene vår berettigede interesse i å hjelpe deg og for dokumentasjon. Opplysninger som ikke etter bokføringsloven på oppbevares i inntil fem år, blir slettet innen tre år dersom de ikke trengs lenger.

Samarbeidspartnere/leverandører

Leverandører, samarbeidspartnere eller databehandlere oppgir personopplysninger som kontaktinformasjon og korrespondanse. Vi behandler disse dataene med formålet om å inngå en avtale med deg. Det rettslige grunnlaget er avtale. Etter reglene i bokføringsloven oppbevarer vi slike opplysninger i inntil fem år. Se også punktet over om kontakt.

Om sletting av data:

Vi kan ikke oppbevare dine personopplysninger etter at formålet med behandlingen er oppfylt. Soge Media og nettstedet stinevelsvik.no behandler ikke særlige kategorier personopplysninger. Sletting av data vil foregå jevnlig og sikkert, og ikke sjeldnere enn hvert 2. år med utgangspunkt i behandlingsprotokollen. Dersom du trekker tilbake samtykket, og vi ikke har annet rettslig grunnlag for å oppbevare dine opplysninger vil de slettes innen rimelig tid, og du vil holdes oppdatert.

Bokføringsloven gjør at vi å oppbevare alt som har med regnskapet å gjøre i fem år, også etter at kundeforholdet er avsluttet. Vi oppbevarer også data som er nødvendig for dokumentasjon eller for å kunne forsvare oss mot tvister og rettslige krav, det er vårt formål og berettigede interesse.

Dette betyr at det ikke er alltid vi kan gjennomføre sletting av dine personopplysninger.

Hvor sendes dine data:

E-post tjenesten vi bruker er i USA. Det betyr at dine data sendes der. Dette er en tjeneste som også behandler dine data trygt, på oppdrag fra oss. Dine data kan ikke brukes av dem til noe annet enn å levere tjenesten du har samtykket til, som for eksempel å motta gratis innhold, e-post brev osv.

Når du betaler via din valgte betalingsmåte vil også dine data deles med, og brukes av aktuelle leverandør ut fra deres vilkår. Dette må til for at du skal få varen du ønsker. Vi bruker bare trygge betalingsløsninger, som vi er sikker på behandler dine data på en sikker måte.