Bok

Jeg kjøpte boken din på lørdag, leste den ut på søndag, og jeg smiler enda av fornøyelsen det var å lese den. Takk for at du delte dine opplevelser og erfaringer med både oss som elsker bobil-livet og alle de som drømmer om det.

Jan Raknes
Klar for eventyr?

Finn inspirasjon her!

Mange års tur-erfaring, tips og kunnskap er samlet til deg, slik at du skal få mest mulig glede ut av bobilen du skal bruke. 

I boka finnes oversikt over lover og regler for parkering og camping, pakketips, forslag til aktiviteter og vakre steder å besøke.

Omtale av boken

Bobil. Opplevelser for livet, av journalist Stine Mari Velsvik, er en inspirasjonsbok som ikke finnes maken til. Den er for deg som er ny eller litt nysgjerrig på livet i bobil. 

Forfatteren mente bobil var utrolig teit og forbeholdt runde og rike pensjonister. Men da mannen kjøpte bobil i smug, oppdaget hun etterhvert noe ganske annet om denne måten å reise på. Boken utforsker bobil-livets utrolig mange sider og muligheter. 

Gjennom Stine Mari Velsviks personlige erfaringer, og kunnskap fra eksperter, får du vite alt du trenger for å lykkes med turen. Hun forteller hvorfor bilen har blitt en stor kilde til livsglede. 

På en humoristisk måte avsløres også familiens mange tabber, så du slipper å gjøre dem selv. For hvordan overlever man egentlig på liten plass, med masse gass og en trillekoffert-do? Og må det være dyrt? 

I boken får du skreddersydde oppskrifter til skikkelig god turmat, du blir trygg på hvordan du finner rett bil, pakketips og svar på hvordan man som bobilturist kan dra nytte av allemannsretten. 

Med en bobil har du opplevelser for livet alltid tilgjengelig. Denne boken ønsker å inspirere deg til å finne og kjenne på friheten og alle de fantastiske mulighetene du har, slik at du får mest mulig glede ut av bobilen!

Bonusinnhold!

Her finner du gratis nyttig innhold om bobil

Opplevelser for livet

Det skal så lite til!

Har du noen gang tenkt over hvor lite som skal til før du får det litt bedre?  

Noen av våre beste tur-minner er fra korte, spontane eventyr med bobilen. Å bruke bilen som base for å leve og leke i naturen er genialt og funker for hele familien!

Opplevelsene blir både mer tilgjengelige og ofte enklere å gjennomføre.

Det har vært en stor kilde til livsglede for oss – også når livet har vært vanskelig! 

Det skal ikke så mye til. Mikroskopiske forandringer i hverdagen kan få kjempestor effekt i livet.