Bobil

Lær mer - bli tryggere!

Ikke vent med å skape gode minner!

På denne siden finner du helt gratis innhold som kan hjelpe deg til å få en tryggere og bedre tur med bobil. Noe av dette finnes ikke i boken. 

Gode minner er noe av det mest verdifulle vi har, mener jeg. Bobil kan være et fantastisk verktøy til å få til dette.  

Men det er ikke gøy å være utrygg eller usikker på hvordan du kan bruke bilen, eller ha en bil som ikke funker for deg. 

God kunnskap om bruk av gass og sikring av barn i bobil kan være livsviktig. Derfor har jeg laget noen hefter til deg, med hjelp fra sertifiserte fagfolk. 

Jeg har også laget en analyse som kan hjelpe deg å velge rett bil. Når det praktiske er på plass og usikkerheten borte er det mye lettere å kose seg på tur og nyte de gode opplevelsene. 

Du bør heller ikke gå glipp av oversikten over lover og regler for parkering og overnatting. 

 

Gass i bobil

Det er ingen vits å ta sjanser. Lær om bruk og oppbevaring av gass i bobil, slik at du kan føle deg trygg når du er på tur. Denne PDFen er laget med hjelp fra fagfolk på gass og bobil.

Barn i bobil

Å sikre de små kan være utfordrende i bobil. Bilene er bygget på andre måter enn vanlige personbiler. Men ved å vite om farene kan du ta trygge valg for de aller minste. Her får du en gratis PDF, laget med hjelp fra Trygg Trafikk og BeSafe.

Velg rett bil

Det finnes et vanvittig stort utvalg av bobiler. Og de ulike merkene og modellene har mange variasjoner i alt fra interiør, utstyr og pris. Med denne behovsanalysen er det lettere å finne ut hva som passer for deg!

Fricamperens ABC

Hvor er det lov til å kjøre, parkere og overnatte i bobil? Det er jammen ikke alltid like lett å finne ut hva som gjelder. Unngå usikkerhet, konflikter og lovbrudd. Her får du en praktisk oversikt over lover og regler for parkering og overnatting. Da blir det enklere for deg å vurdere hva som er ok på nye steder.

Om innholdet

Informasjonen er ment som inspirasjon og informasjon. Det er viktig at du selv gjør gode vurderinger ut fra bil, utstyr og de forhold dette skal brukes under. Du bør alltid rådføre deg med forhandler av sikkerhetsutstyr til barn, fagfolk for gass, strøm, elektrisk anlegg og autorisert verksted for konkrete råd knyttet til bilen du skal bruke.

iphone, smartphone, apps-410324.jpg

Kontakt oss

Alt innholdet er laget etter journalistiske prinsipper.  Stinevelsvik.no har ingen bindinger til noen av aktørene som medvirker. Dersom du har spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss.